Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Cactus & Pink pepper Cactus & Pink pepper Ásványi kézkrém női

100 ml (A kaktusz és a rózsabors ellenállhatatlan illatával )

A Cactus & Pink pepper ásványi kézkrém az Ahava Deadsea Water termékcsalád tagja, mely érzéki és nőies kaktusz és a rózsabors illattal kényeztet. Osmoter™-rel, az AHAVA egyedülálló holt-tengeri kivonatával dúsított, ásványokban gazdag kézkrém, mely képes még az erősen kiszáradt bőrt is regenerálni. Gyorsan felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzést. A bőr egészséges működését segítő, ásványokban dús termék, mely optimálisan hidratált állapotban tartja a bőrt. Használata után a bőr puha és selymes tapintású lesz.

Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
• Parabenmentes.

Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

5 980 Ft

Törzsvásárlóknak: 5 681 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Cactus & Pink pepper termékek

Cactus & Pink pepper
Száraz olaj 100 ml

11 020 Ft

Cactus & Pink pepper Száraz olaj 100 ml HUF 11 020

Cactus & Pink pepper
Ásványi testápoló 250 ml

8 550 Ft

Cactus & Pink pepper Ásványi testápoló 250 ml HUF 8 550

további Ahava  termékek További Ahava termékek