Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Cactus & Pink pepper Cactus & Pink pepper Száraz olaj női

100 ml (Lehelet könnyű, érzéki kaktusz és rózsabors szárazolaj permet egyedülálló hidratáló hatással)

A Cactus & Pink pepper szárazolaj az AHAVA Deadsea Plants termékcsalád tagja, mely a kaktusz és a rózsabors ellenállhatatlan illatával kényeztet. Lehelet könnyű, érzéki szárazolaj permet egyedülálló hidratáló hatással. Ez a test spray valóban a boldogság és a luxus érintése: hidratál, táplál, ápol, véd a szabad gyököktől és segíti a bőrt az egészséges működésben. A puha, selymes tapintást és a bőr természetes ragyogását olyan különleges összetevők biztosítják mint a jojóba magolaj, a Dunaliella alga és az E vitamin. A sivatag különleges növényeinek kivonatai rendkívüli hidratáló, tápláló és szépítő hatással bírnak.!
Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

Használata: Permetezze nedves vagy száraz tiszta bőrre. Kerülje a szemek környékét!

• Gyermekek 3 éves kor alatt ne használják.
• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
• Tartósítószer mentes.

Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

11 020 Ft

Törzsvásárlóknak: 10 469 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Cactus & Pink pepper termékek

Cactus & Pink pepper
Ásványi kézkrém 100 ml

5 980 Ft

Cactus & Pink pepper Ásványi kézkrém 100 ml HUF 5 980

Cactus & Pink pepper
Ásványi testápoló 250 ml

8 550 Ft

Cactus & Pink pepper Ásványi testápoló 250 ml HUF 8 550

további Ahava  termékek További Ahava termékek