Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Deadsea Plants Deadsea Plants Bőrfeszesítő testápoló női

200 ml

Ahava Deadsea Plants bőrfeszesítő testápoló

Ez a holt-tengeri ásványokban dús, selymes textúrájú, tápláló testkrém visszaállítja a bőr feszességét. A benne lévő articsóka és ázsiai gázló kivonat javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, csakúgy, mint peptidjei, melyek a kollagént és az elasztin rostokat újítják meg. A sivatag különleges növényeinek kivonatai rendkívüli hidratáló, tápláló és szépítő hatással bírnak.
Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

Használat: Tusolás után, körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe felszívódásig.

• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
• Allergiateszttel ellátott.
• Parebenmentes


Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

12 350 Ft

Törzsvásárlóknak: 11 733 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Deadsea Plants termékek

Deadsea Plants
Hamvasító növényi testradír 300 g

9 500 Ft

Deadsea Plants Hamvasító növényi testradír 300 g HUF 9 500

további Ahava  termékek További Ahava termékek