Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Deadsea Salt Deadsea Salt Selymesítő sós testradír női

220 g

Az Ahava Deadsea Salt selymesítő sós testradír holt-tengeri sók, természetes olajok és öregedésgátló Dunaliella alga tartalmánál fogva puhítja és a mélyebb rétegekben is hidratálja a bőrt. Természetes sókban és cukorban gazdag radírozó testvaj, mely víz hatására könnyű testápolóvá változik. A holt-tengeri só lazítja a fáradt, feszült izmokat, selymessé, puhává és fiatalossá teszi a bőrt.
Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

Használata: Masszírozza be alaposan száraz vagy nedves bőrébe. (Az arcot kerülje!) Adjon hozzá egy kevés vizet és folytassa a masszázst. Pár perc után mossa le.

• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
• Parabenmentes.

Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

9 120 Ft

Törzsvásárlóknak: 8 664 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Deadsea Salt termékek

Deadsea Salt
Fürdőkristály 250 g

2 470 Ft

Deadsea Salt Fürdőkristály 250 g HUF 2 470

Deadsea Salt
Sószappan hidrataló ásványokkal 100 g

2 850 Ft

Deadsea Salt Sószappan hidrataló ásványokkal 100 g HUF 2 850

Deadsea Salt
Folyékony só 200 ml

5 990 Ft

Deadsea Salt Folyékony só 200 ml HUF 5 990

további Ahava  termékek További Ahava termékek