Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Mandarin & Cedarwood Mandarin & Cedarwood Multivitaminos száraz olaj női

100 ml (Multivitaminos száraz olaj)

Ahava Deadsea Plants multivitaminos száraz olaj

A bőr egészséges működését segítő vitaminok és ásványok kombinációja, az öregedési folyamatokat lassító Dunaliella alga kivonat, valamint a stresszoldó mandarin és cédrus aroma puhává és sugárzóan széppé varázsolja a bőrt. A sivatag különleges növényeinek kivonatai rendkívüli hidratáló, tápláló és szépítő hatással bírnak. Hatékonyan javítja a hidratációt és enyhíti a bőr szárazságát, és egyből beszívódik a bőrbe.
Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

Használat: Tusolás után permetezze nedves bőrére. Kerülje a szemek környékét!

• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
• Tartósítószer mentes.


Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

11 020 Ft

Törzsvásárlóknak: 10 469 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Mandarin & Cedarwood termékek

Mandarin & Cedarwood
Simogató testszörbet 350 ml

9 880 Ft

Mandarin & Cedarwood Simogató testszörbet 350 ml HUF 9 880

további Ahava  termékek További Ahava termékek