Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Mineral Botanic - Hibiszkusz & Füge Mineral Botanic - Hibiszkusz & Füge Testápoló női

500 ml (Nagyon száraz bőrre)

Az Ahava Mineral Botanic Hibiszkusz-Füge testápoló nagyon száraz bőrre, bársonyos textúrájú bőrbarát testápoló jótékony Holt-tengeri ásványokkal, makadámiaolajjal és organikus növényi kivonatokkal. A hibiszkusz és a füge különleges keveréke antibakteriális, tápláló és bőrpuhító hatású. Csökkenti a kipirosodásra való hajlamot, visszaadja a bőr komfort érzetét.

Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

• Parabenmentes.
• SLS/SLES mentes.
• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.

Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

9 030 Ft

Törzsvásárlóknak: 8 579 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Mineral Botanic - Hibiszkusz & Füge termékek

Mineral Botanic - Hibiszkusz & Füge
Testvaj 235 g

9 500 Ft

Mineral Botanic - Hibiszkusz & Füge Testvaj 235 g HUF 9 500

további Ahava  termékek További Ahava termékek