Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Ahava

Mineral Botanic - Lótusz & Gesztenye Mineral Botanic - Lótusz & Gesztenye Krémtusfürdő női

500 ml (Érzékeny bőrre)

Az Ahava Mineral Botanic Lótusz-Gesztenye Krémtusfürdő érzékeny bőrre, bársonyos textúrájú bőrbarát krémtusfürdő jótékony Holt-tengeri ásványokkal, makadámiaolajjal és organikus növényi kivonatokkal. Ebben a variációban a lótuszvirág és a gesztenye egyedülálló nyugtató és tápláló hatása érvényesül. Hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt. Holt-tengeri ásványok és különleges növények kombinációiból született egyedi hatóanyagú bőrbarát kozmetikum.

Az AHAVA változatos testápoló vonala is a Holt-tenger és az azt körülvevő természet legfontosabb elemeivel szépíti a bőrt. A víz, az iszap, a só és a növények kivonatai az egyedülálló Osmoter™-rel társítva bizonyítottan regeneráló és öregedésgátló hatásúak, hosszantartóan hidratálnak és simítják, puhítják a bőrt.

• Parabenmentes.
• SLS/SLES mentes.
• Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.

Az AHAVA a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Több évtizedes, folyamatos kutatásaival és a legmodernebb technológiák integrálásával sikerült az ásványok bőrre gyakorolt jótékony hatását maximalizálnia. Egyedülálló, szabadalmaztatott hatóanyaga, a vitalizáló és regeneráló hatású Osmoter™, segíti a bőrt a nedvesség megtartásában. Az Osmoter™ minden AHAVA arc-, és testápoló kozmetikumban megtalálható.

5 700 Ft

Törzsvásárlóknak: 5 415 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

további Ahava  termékek További Ahava termékek