Parfüm, mint afrikai talizmánA Mojo márkanév hallatára felmerül a kérdés, mi is az a Mojo? A név egy afrikai talizmánt jelöl, amely mágikus erővel bír. Általában egy kis zsákban tartják, melynek mélyén titkos összetevők vannak, amik megvédik tulajdonosát a rossz hatásoktól és jó szerencsét, egészséget és sikert hoznak viselőjének. A német Mojo követi az afrikai hagyományokat, ugyanis parfümjeit kreatív módon apró zsákokban kínálják.

A Mojo parfümjei misztikus illatot hordoznak magukban, amely varázserővel ruházza fel a parfüm használóját. Természetesen ezt a fajta varázserőt a személyiségünkben is megtaláljuk. A Mojo különleges parfümjeit 2008-ban kezdte el gyártani. A Mojo által készített parfümök finom, élettel teli illatok, amelyek a fiatal generációt célozzák meg. A Mojo kiegészítőiben fontos helyet kapnak a mai kor elengedhetetlen kellékei, így külön odafigyelnek arra, hogy a Mojo táskákban elférjen a mobiltelefon, a zenelejátszó, a hitelkártya. A Mojo a divatos fiatalok számára gyártja termékeit, akik a hatalmas metropoliszokban élik lendületes életüket. A márka egyedi stílust nyújt; aki a Mojo termékeit viseli egyedinek érzi magát.

A parfümök inspirációjaként a Mojo az emberek hangulatát használja fel, a városok mindennapjait figyeli meg. Így születtek meg a Mojo nagyvárosok nevét viselő parfümjei. A Live Now Inspired by Berlin parfümöt a német főváros inspirálta. A parfüm egy energikus – fiatalos parfüm, csak úgy mint a féktelen berlini éjszakák. A Live Now Inspired by Berlin parfüm főleg gyümölcsöket tartalmaz, érezhető benne a citrom savanyúsága valamint az alma és a barack édes frissessége. A levendula és a jázmin rabul ejt, a fahéj és az cédrus fűszeres egyvelege magával ragad.

A Mojo másik érdekes illatú parfümje, a Live Now Inspired by Paris a romantika városa előtt tiszteleg. Az extravagáns pink és csillogós ruhába öltöztetett parfüm gyöngyvirággal, almával és violával csábít. A párizsi délutánok fülledtségét adja vissza a Mojo Live Now Inspired by Paris női parfüm. A parfüm összetevőiben a francia főváros hangulatát idézi a jázmin és a vanília kettősével. A Live Now Inspired by Paris parfüm a fiatal európai lányoknak szól, akik szeretnek szórakozni és egész nap a városban pletykálni.

A sorozat harmadik eleme a Mojo által 2010-ben piacra dobott Live Now Inspired by Shanghai parfüm. A kínai hagyományok nyomán készített parfüm a frézia és a grapefruit vegyítésével mutatja be Shanghai modern mindennapjait. A Live Now Inspired by Shanghai parfüm a város sajátos hangulatát igyekszik megfogni a szantálfa és a vanília együttesével. A parfüm a kínai virágok csodás illatát elevenítik fel a szilva és a lótusz mixtúrájával.