Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Dr. Organic

Reishi Reishi Ultra hidratáló szemkörnyékápoló szérum női

15 ml (Bio reishi gombával (más néven ganoderma gomba vagy pecsétviaszgomba))

Dr. Organic Reishi ultra hidratáló szemkörnyékápoló szérum

A reishi, a fiatalság elixírje! A keleti gyógyászat egyik legkeresettebb alkotóeleme. Ebben a gombában olyan molekulák találhatóak, mint a triterpenoidok, poliszacharidok és peptidoglikánok, amelyeknek jótékony egészségügyi hatásait köszönheti. Ezt a csodálatos hatással rendelkező összetevőt használták fel a Reishi termékcsaládban. A béta-glükánok, amelyek természetesen megtalálhatók a reishi gombában, elősegítik a bőr hidratáltságát és segítenek a bőr nedvesség tartalmának megtartásában, miközben támogatják a sima és egyenletesebb bőr fenntartását.

  • Tökéletes hidratálás a szem körüli érzékeny bőr megnyugtatására.
  • Elősegíti a szem körüli halvány ráncok feltöltését, ezáltal simábbnak, feszesebbnek tűnik a bőr, amely érzékeny lehet a környezeti stressz, a fáradtság és az elfoglalt életmód hatására
  • Béta-glükán tartalmának köszönhetően segíti a bőr tökéletes hidratálását, még a leginkább igénybe vett bőr esetében is
  • Vegán
Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű szérumot a szem külső oldalára, óvatosan dörzsölje be az orr felé, amíg a termék fel nem szívódik.

Ez a termék legalább 70% szerves összetevőt tartalmaz - kivéve a vizet és a sót. A Dr. Organic termékek ugyanolyan egyediek, mint maga a természet, ezért a szín, a szag és az állag változhat. Ez nem befolyásolja termékek minőségét.

4 310 Ft

Törzsvásárlóknak: 4 095 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Reishi termékek

Bió

Reishi
Ultra hidratáló arcmaszk 10 ml

1 010 Ft

Reishi Ultra hidratáló arcmaszk 10 ml HUF 1 010

Bió

Reishi
Azonnali hidratáló krém 50 ml

4 900 Ft

Reishi Azonnali hidratáló krém 50 ml HUF 4 900

további Dr. Organic  termékek További Dr. Organic termékek