Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

FarmaVita

Argan Sublime Argan Sublime Hajregeneráló maszk női

250 ml (Gazdag regeneráló és tápláló hatású hajpakoló ragyogó csillogást, lágyságot biztosít a hajnak)

A FarmaVita Argan Sublime Hajregeneráló maszk gazdag regeneráló és tápláló hatású hajpakolás értékes argánolaj tartalommal, intenzív egzotikus illattal, aranyló krémes textúrával, mely ragyogó csillogást, lágyságot biztosít a hajnak. Ősi hagyomány ihlette formulája révén táplálja a hajrostokat és eközben lágy, fényes, selymes hatást és vitalitást kölcsönöz a hajnak a benne lévő gyengéd aktív összetevőknek és értékes csillám kristályoknak köszönhetően.

Használat:
Mossa meg a hajat az Argan Sublime Tápláló samponnal, az öblítést követően bőségesenvigye fel a terméket a nedves, törölközőszáraz hajra, masszírozza be, hagyja hatni 3-5 percig majd alaposan öblítse le.
A marokkói argánfa gyümölcséből kinyert értékes argánolajat évszázadokon át világszerte használták a nők a haj- és a szépségápolásban. Ritka és különleges szépítő olaj, mely E-vitaminban, nélkülözhetetlen zsírsavakban,omega-6 és természetes tokoferolokban rendkívül gazdag, ezáltal egyedülállóan hidratáló, erősítő, védőés anti-aging tulajdonságokkal rendelkezik. Az argánolaj használata prémium minőségű szolgáltatást tesz lehetővé a fodrász szalonokban, és a hajkezelés továbbfolytatásaként, az otthoni hajápolásban is.
Az E-vitamin helyreállítja, megújítja a hő és vegyi kezelések miattikülső hatásoktól károsodott haj szerkezetét.
Az argánolaj gazdag telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően (pl. omega-6) a létfontosságú tápanyagok forrása a haj pórusai, gyökerei számára. Erősíti a hajszálakat, a hajfehérje szerkezetét, meggátolja a hajvégek töredezését. Pótolja és bezárja a hajszálakba a nedvességetés, különleges ragyogást kölcsönöz a hajnak.


2 670 Ft

Törzsvásárlóknak: 2 537 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Argan Sublime termékek

Argan Sublime
Hajregeneráló elixír 100 ml

2 740 Ft

Argan Sublime Hajregeneráló elixír 100 ml HUF 2 740

Argan Sublime
Selymesítő száraz olaj 100 ml

3 780 Ft

Argan Sublime Selymesítő száraz olaj 100 ml HUF 3 780

Argan Sublime
Tápláló sampon 250 ml

2 310 Ft

Argan Sublime Tápláló sampon 250 ml HUF 2 310

További FarmaVita termékek