Ingyenes kiszállítás

Pontosság, precizitás és professzionalizmus jegyében működő ParfümCenter.hu parfüm webáruház, a parfümök ingyenes szállítását is hasonló minőségben intézi: a Express One Hungary Kft. részlegével vállalja a házhozszállítással kapcsolatos minden tennivalót.

Megszabadítjuk a vásárlás fárasztó tortúrájától, azzal, hogy ingyenesen otthonába szállítjuk a parfümöt.

Felhívjuk figyelmét, hogy kozmetikai, smink, hajápolás, parfüm kiegészítők és wellness termékek házhozszállítása nem ingyenes, ennek díja: 790 Ft.

A bizalom és lojalitás már 2008 óta jelen van a két cég között, ezért is tudunk olyan hatékonyan együtt dolgozni, időt megtakarítva, mindössze 2-5 munkanapig terjedő határidővel juttatjuk el díjmenetesen a parfümöket. Korrekt cégek együttműködése biztosítja Önnek, hogy nálunk rendelt parfümje időben és ingyenesen meg fog érkezni. 

Tudnivalók a házhozszállításról

1. A rendelés menete

1.1. Rendelés leadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumcenter.hu webáruház felelősséget nem vállal.

1.2. Házhozszállítási költség

A parfüm kiszállítási díja az egész ország területén ingyenes!

A kozmetikum, smink, hajápolás-, wellness termékek és parfüm kiegészítők kiszállítási díja 790Ft. Felhívjuk figyelmét, amennyiben parfümöt is rendel a termékek kiszállítása ingyenes.

1.3. Házhozszállítás várható teljesítése

Felhívjuk figyelmüket, hogy a karácsony előtti időszakban a futárcégek túlterheltsége miatt a szállítás napokat csúszhat!

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. Egyes kozmetikumok beszerzési ideje hosszabb időbe is telhet, ebben az esetben mindenképpen értesítjük vásárlóinkat.

1.4. Házhozszállítás módja

Három szállítási mód közül választhat:
1. Express One (Trans-o-flex) Hungary futárszolgálattal.
Ebben az esetben a szállítás 2-5 munkanapon belül történik, munkanapokon 8-17 óráig, így kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban tartózkodik. Ha bármilyen hozzáfűzni valója van a szállításhoz, kérjük a „Megjegyzés” rovatba írja be, az ott megjelenő üzeneteket továbbítjuk a futárszolgálatnak. 
Amikor feladjuk a csomagot, érkezik egy automatikus levél az Ön által megadott e-mail címre. Innentől kezdve a csomag hollétéről az Express One futárszolgálatnál érdeklődhet a +36-1/8777-400-es vagy a +36-1/8777-444-es telefonszámon.
A szállítás napján az Express One futárszolgálat küld egy sms értesítést a megadott mobil számra.
Ha a szállítás napján nem áll módjában a megadott címen tartózkodni, a csomagot az utánvét összegének kifizetése ellenében bármely megbízottja átveheti, csak kérjük biztosítsa, hogy valaki tartózkodjon a megadott címen, és legyen nála elegendő összeg a csomag átváteléhez.
Sikertlen kézbesítés esetén az Express One-os futár hagy egy értesítő etikettet a helyszínen és következő munkanapon újabb kísérletet tesz a csomag átadására. Amennyiben másnap sem sikerül a kézbesítés, a csomagot visszaszállítják hozzánk.
2. Pick Pack Pont alternatív futárszolgálattal - A pontok karácsonyi telítettsége miatt átmenetileg nem elérhető!
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor ezt az opciót választaja, a megjelenő listák alapján ki tudja választani az Ön számára legmegfelelőbb helyszínt (általában újságosok, benzinkutak, bevesárláközpontok üzletei), ahova majd személyesen mehet el, amint kapott sms és/vagy e-mail-t a Pick Pack Pont-tól, hogy megérkezett a csomagja. 
Az üzenet megérkezésétől számítva egy hét áll rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor.
Pick Pack Pont-ra való szállítás esetén a szállítási idő Budapestre 2-5 munkanap, az ország más területeire 3-6 munkanap.
3. Foxpost csomagterminálra szállítással
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor ezt az opciót választaja, megjelenik a Szállítási adatok mezői mellett egy Foxpost „Válasszon automatát” ikon, melyre rákattintva a felugró ablakban ki tudja választani, hogy melyik Foxpost automatába szeretné kérni a csomagot. Ha sikeresen kiválasztotta, és rákattintott a térkép alatti „Szállítási adatok rögzítése” linkre, akkor a Szállítási adatok mezői automatikusan kitöltődnek, és a Foxpost ikonon megjelenik egy zöld pipa.
2-3 napon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy sms a megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni.
Fontos: Ha a fizetés nem előre történik - tehát nem PayU vagy PayPal rendszeren keresztül -, akkor az automatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

1.5. Fizetés

A parfümök kifizetése amennyiben nem a rendelésleadás közben történt Simple rendszeren keresztül, úgy az alábbi módokon lehetséges:

- az Express One futárszolgálatnál készpénzes vagy bankkártyás utánvéttel, a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a futárnak a megrendelt termékek után. A bankkártyával való fizetési szándékot kérjük jelezze a megjegyzés rovatban, mert nincs minden futárnál kártyaolvasó terminál!

- Pick Pack Pont-on lehet készpénzes utánvéttel, illetve, ha az átvevő pont adottságai engedik, bankkártyával fizetve

- Foxpost automatából kizárólag bankkártyás fizetéssel 

Ezek alól kivétel az ajándékküldő szolgáltatásunk. Ekkor bankszámlára kell befizetni az ajándék összegét előre, hogy az ajándékozottat ne érje dupla meglepetés! :)

1.6. Átvétel

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen legyen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt már kifizette!

1.7. Sikertelen csomagátvétel

Express One futárszolgálnál, amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben ekkor sem sikerül a csomag átadása, úgy visszaszállítják a csomagot hozzánk.

A Pick Pack pont-tól a csomag érkezéséről SMS és e-mail-es értesítést kap amint megérkezett a kiválasztott pontra, és onnantól számított 7 napon belül tudja átvenni a csomagot. Amennyiben ezt nem teszi meg, visszaszállítják nekünk a csomagot.

1.8. Házhozszállítás időintervalluma

A házhozszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti a futár!

1.9. Szavatosság

A Parfümcenter szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet teljes szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

1.10. Elállás és csere

A vevőnek minden esetben joga van a termék cseréjére, vagy a vásárlástól való elállásra.

2. Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 napon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Parfümcenterhez. Smink, kozmetikum, hajápolási termék, parfüm kiegészítő visszavételére nincs lehetőségünk higiéniai okok miatt. Természetesen bontatlan állapotú termékekre ezen korlátozás nem vonatkozik.

- Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.

- Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.

- A termékért kiküldünk egy futárt, és legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

- A visszatérítés nem vonatkozik a visszaszállítási költségre, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

- A csomag sérülés mentes és biztonságos megérkezése érdekében a termék visszajuttatását cégünk hajtatja végre a Velünk szerződésben álló Express One futárcéggel, melynek díja 1000 Ft. 

- Elállás esetén a termék(ek) a Parfümcenterhez való visszajuttatási költségei minden esetben a vevőt terhelik.

- Az önkényes, vevő által saját kezűleg feladott csomagok sorsáért felelősséget nem vállalunk, a csomag eltűnése, sérülése esetén a visszavásárlást nem áll módunkban teljesíteni. 

- Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

- Amennyiben a terméket nem rendeltetés szerűen használta, úgy az elállásra nincs lehetősége. (Pl.: Egy parfüm esetén, ha az üvegből jelentősebb mennyiség kifújásra került, mint amennyi az elállási idő alatti használatkor történhetett, az nem rendeltetés szerű használatnak minősül.) Ebben az esetben a visszaküldés költségein túl kártérítést is felszámolunk a vásárlónak.

Részletesebb tájékoztatót az Elállási jog fogalmáról és gyakorlásának feltételeiről a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján.