Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Neobio

Bio-Aloe vera Bio-Aloe vera Szenzitív sampon női

250 ml (Illatmentes sampon érzékeny fejbőrre)

A Neobio Selyemfény Sampon BIO Ginkgo és Bambusz kivonattal természetes rugalmasságot biztosít a nagyon száraz haj számára, miközben életre kelti természetes vitalitását. Nem nehezíti el a frizurát. A gyengéd habzású tisztító hatóanyagok, az erősítő hatású bambusz és a regeneráló BIO gingko fényt és puhaságot biztosítanak a száraz, sprőd haj számára.

Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati tesztek igazolják.


A Neobio különleges helyen kerül a tégelyekbe, ahol tiszta vizű tavacskák és végtelen zöld mezők övezik a gyártó manufaktúrát. Egy ilyen természetes vidéken csak csodás és mindenekelőtt, káros anyagoktól mentes kozmetikai termékek születhetnek, melyek úgy simogatják a bőrt és a hajat, mint a tavaszi, zöldellő legelők friss szellője. Mindez találkozik a legendás német precizitással, mely az összetevők kiválogatásától és begyűjtésétől, a feldolgozáson át egészen a csomagolásig, féltő gonddal kísérik végig a Neobio termékek útját.

1 230 Ft

Törzsvásárlóknak: 1 169 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Neobio termékek