Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Neobio

Bio-Koffein & Nyírfa Bio-Koffein & Nyírfa Dúsító sampon női

250 ml

A Neobio Dúsító Sampon BIO Koffeinnel és BIO Nyírfa kivonattal a vékonyszálú, erőtlen haj speciális igényeinek megfelelően kifejlesztett sampon. A hajszálak megtelnek erővel és vitalitással, a gyökerektől a hajvégekig. A gyengéd, növényi eredetű hatóanyagok kíméletesen tisztítják a hajat és a fejbőrt. A BIO nyírfakivonat stimulálja, a BIO koffein élénkíti a hajszálak gyökereit.

Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati tesztek igazolják.


A Neobio különleges helyen kerül a tégelyekbe, ahol tiszta vizű tavacskák és végtelen zöld mezők övezik a gyártó manufaktúrát. Egy ilyen természetes vidéken csak csodás és mindenekelőtt, káros anyagoktól mentes kozmetikai termékek születhetnek, melyek úgy simogatják a bőrt és a hajat, mint a tavaszi, zöldellő legelők friss szellője. Mindez találkozik a legendás német precizitással, mely az összetevők kiválogatásától és begyűjtésétől, a feldolgozáson át egészen a csomagolásig, féltő gonddal kísérik végig a Neobio termékek útját.

1 240 Ft

Törzsvásárlóknak: 1 178 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Neobio termékek