Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Schüssler

3+8 3+8 Alkoholos kéztisztító gél unisex

75 ml (Aloe vera kivonattal és 70% alkohol tartalommal)

Schüssler 3+8 Alkoholos kéztisztító gél

Alkoholos kézgél, mely abban lesz a segítségedre, hogy könnyedén tisztán tarthasd kezeidet.
Öblítésmentes, tehát nem kell hozzá víz. Bőrápoló, természetes összetevőinek hála kíméli a bőrt.
Érdemes belőle mindig tartani otthon egy flakonnal, illetve akkor is legyen nálunk, ha elhagyjuk a lakást, hiszen nyilvános helyeken csak ritkán van lehetőség a szappanos kézmosásra. Így mindig gondoskodhatsz kezeid higiéniájáról!
    Innovatív formula
  • ferrum phosphoricum (Nr.3) és natrium chloratum (Nr.8)Schüssler-féle ásványi sókkal
  • 70% alkoholtartalommal
  • aloe vera kivonattal
  • bőrkímélő összetevőkkel
Schüssler-féle ásványi sók
A gélben lévő ferrum phosphoricum (Nr.3) Schüssler-féle ásványi só nyugtathatja az irritált, kipirosodott, érzékeny bőrt.
A natrium chloratum (Nr.8) ásványi só bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezelheti a vízhiányt.

Használat
Nyomj ki a tubusból a kezedre kb. egy cseresznyényi mennyiséget, majd alaposan, mintha kezet mosnál, oszlasd el a tenyereken, kézfejen, ujjközökben, körmökön. Várj, amíg megszárad! Használatát ne vidd túlzásba! Akkor alkalmazd, ha nincs lehetőséged melegvizes kézmosásra. Csak külsőleg, a kezekre alkalmazható.
Figyelmeztetés:
Tűzveszélyes folyadék és gőz. Gyermekektől elzárva tartandó! Hőtől, szikrától, nyílt lángtól és forró felületektől távol tartandó! Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz, ilyen esetben több percig tartó óvatosan öblítés szükséges vízzel! Adott esetben a kontaktlencséket el kell távolítan. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Csak külső használatra!

Az alkoholos kézgél segítségedre lesz, ha:
- gyakran tömeg közlekedsz
- nyilvános helyen kilincshez nyúltál, használtad a mosdót
- bevásárolni mész

Tipp:
A Schüssler 8-as kubebaolajos, valamint a 9-es teafaolajos natúr szappanok biztosítják számodra az alapos kézmosás lehetőségét úgy, hogy közben nem szárítják ki a bőrt. Gondosan válogatott, bőrbarát összetevőiknek hála hidratálják és kényeztetik a bőrt.
Az alkoholos kéztisztítók használata mellett szinte kötelező kézkrémet is használni azért, hogy megelőzd bőröd kiszáradását. A 8-as hidratáló natúr krém többek között bio sheavajjal, argánolajjal és natrium chloratum Schüssler ásványi sóval óvja bőrödet.Összetevők: Isopropyl Alcohol (70%), Aqua, Glycerin, Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Aloe Barbadensis Leaf, Powder, Carbomer, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Limonen, Iron Phosphate, Sodium Chloride

2 410 Ft

Törzsvásárlóknak: 2 290 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Schüssler termékek