Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Schüssler

Age Protection Age Protection Bőrtökéletesítő arcelixír unisex

30 ml (Az Age Protection család királynője, a ránctalanító csodaelixír!)

Schüssler Age Protection Bőrtökéletesítő arcelixír

A Schüssler bőrtökéletesítő arcelixír Argirelox&Seafill&SynColl 3-as hatóanyag komplexszel rendelkezik!
Egy új, forradalmi formulát ötvöztek kétféle Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásaival, az eredmény: egy ránctalanító csodaelixír! Klinikai szintű bőrtökéletesítés, már otthon!
  • egyedülálló Schüssler só kombináció (Nr.1 és Nr.11)
  • azonnal érezhető feszes és puha bőr
  • Argirelox&Seafill&SynColl hatóanyagokkal
  • 100% natúr, ECOCERT minősített összetevők
  • kőolajszármazék és parabénmentes
A lélegzetelállító Age Protection Bőrtökéletesítő arcelixír különlegessége:
40 éves kor felett a mimikai izmok folyamatos összehúzódása nyomán megváltozik a sejtmembrán komplexek összetétele, ez pedig mimikai ráncok és szarkalábak kialakulásához vezethet. Korábban a műtétek és injekciós kezelések voltak erre a leghatásosabb megoldással, egészen mostanáig!

1. Magyarországon egyedülálló módon az első olyan bőrfeszesítő kozmetikum, ami Argirelox (erős ránctalanító peptidkomplex), EPS Seafill (tengeri alga kivonat, mely bizonyítottan ránctalanít rövid időn belül) és Syn Coll (feszesítő, bőrkiegyenlítő peptid) hatóanyagaik segítségével a bőrön át felszívódva, tűszúrás nélkül stabilizálják a mimikai izmok és a mozgatóidegek mebránjait, míg az Nr.1-es és Nr.11-es Schüssler ásványi sók pedig a mélyebb rétegekbe szívódva a sejtek szintjén regenerálják a kötőszövetek rugalmasságát, garantálva ezzel a hosszan tartó hatást!

2. Célzott és korszerű hatóanyagának köszönhetően heti csupán 1-2 alkalom is elég a káprázatos változások eléréséhez! Elég 2-3 cseppet (mélyebb ráncok esetén akár több cseppet is) bemasszírozni az érintett bőrfelületre, majd a tökéletes hatás érdekében nappali vagy éjszakai krémmel kiegészítve heteken belül láthatóvá válik a radikális változás!

Használat: A bőr extra táplálásához heti 1x vagy 2x érdemes a problémás területet - ahol pl. a ráncok már elmélyülőben vannak - pár csepp elixírrel ellátni és jól bemasszírozni. Akár nappal, vagy éjszaka is használhatja, a megfelelő krémmel - vagy kortól függően szérummal - kiegészülve, egy biztos: a legfrissebb kutatásokon alapuló fejlesztéseknek és a természetes Schüssler-féle sóknak egyetlen ránc sem jelenthet akadályt!

Tipp: A Schüssler Age Protection Bőrtökéletesítő arcelixír, valamint a Anti-Aging lifting maszk tökéletesen kiegészíti, támogatja egymás hatását. E két termékkel felturbózható, sőt, új szintre emelhető a bőrápolás, hiszen 100% natúr összetevőiknek hála gyengédek a bőrhöz, mégis lenyűgöző a hatásuk. Előzze meg a ráncok idő előtti kialakulását az Age Protection Anti-Aging lifting maszk és az arcelixír használatával, vagy tapasztalja meg e két termék csodás, ráncsimító hatását érett bőrön, a már kialakult ráncok esetében.

12 160 Ft

Törzsvásárlóknak: 11 552 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

További Age Protection termékek

Age Protection
Szemránckrém 15 ml

4 550 Ft

Age Protection Szemránckrém 15 ml HUF 4 550

Age Protection
Éjszakai krém 50 ml

5 400 Ft

Age Protection Éjszakai krém 50 ml HUF 5 400

Age Protection
Nappali krém 50 ml

5 400 Ft

Age Protection Nappali krém 50 ml HUF 5 400

Age Protection
Anti-Aging lifting maszk 50 ml

8 590 Ft

Age Protection Anti-Aging lifting maszk 50 ml HUF 8 590

További Schüssler termékek