Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Subrina

Phi Hydro Phi Hydro Hidratáló sampon női

250 ml (Kíméletesen tisztít, nem nehezíti el a hajat.)

A Subrina Phi Hydro Hidratáló sampon alkalmas minden hajtípusra. Urea tartalma megóvja a hajat és a fejbőrt a kiszáradástól, pótolja nedvességtartalmat. Egészséges hajat, selymes lágyságot kölcsönöz.
A hidratálás még eredményesebb a Subrina Phi Hydro Hidratáló kondicionáló együttes használatával.

A Subrina Phi Hydro termékvonala a hidratáló összetevők olyan optimális kombinációját nyújtja, mely maximálisan hidratálja és táplálja a hajat a hajtőtől a hajvégekig anélkül, hogy elnehezítené. Újra ragyogó, életteli és könnyed hajat biztosít.

    Hatóanyagai:
  • Urea: a kozmetikai termékek aktív szintetikus hatóanyaga, extrém módon hidratálja a száraz, töredezett hajat és fejbőrt.
  • Sacharride izomerát: növényi eredetű hidratáló, ami biztosítja a hajszálak gyors és mély hidratálását, és hidratáló hatása 72 órán át tart.
  • Tengeri alga: kálciumban, magnéziumban és vasban gazdag, biztosítja a haj és fejbőr megfelelő hidratáltságát. Tökéletes megoldás a száraz és vékonyszálú hajra, mindemellett serkenti a hajnövekedést, mérsékeli a hajhullást.

PHI - Perfect Hair Id, azaz a „tökéletes haj egyénisége” mindenki számára.
A hajápoló család minden hajtípus számára a maximális gondoskodást nyújtja. A különleges termékek nem tartalmaznak parabént és formaldehydet. Hosszas kutatómunka és teszteredmények biztosítják az ideális megoldást az egészséges, értékes összetevőkkel táplált, selymesen lágy és csillogóan fényes haj eléréséhez.


1 430 Ft

Törzsvásárlóknak: 1 359 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

Nem Rendelhető a termék

További Phi Hydro termékek

Phi Hydro
Hidratáló kondicionáló 250 ml

1 430 Ft

Phi Hydro Hidratáló kondicionáló 250 ml HUF 1 430

További Subrina termékek