Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Subrina

Phi Special Anti-dandruff Phi Special Anti-dandruff Korpásodás elleni sampon női

250 ml (Makacs korpásodás ellen.)

A Subrina Phi Special Anti-dandruff Korpásodás elleni sampon cink pirition és bíbor kasvirág kivonataival hatékonyan szűnteti meg a makacs korpásodást, és megakadályozza annak ismételt kialakulását, emellett nyugtatja a gyulladt fejbőrt.
A korpásodás megszűntetése még eredményesebb a Subrina Phi Anti-dandruff Korpásodás elleni hajszesz együttes használatával.

A problémás hajak különleges ápolása és gondozása professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik.

A Subrina Phi Special Anti-dandruff termékcsalád tökéletes megoldás a makacs korpásodás ellen, a nem kívánt hajhullás ellen a roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására.

Hatóanyagai:
 • Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését.
 • Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát.
 • Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szűnteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.
 • Keratin: rostban gazdag fehérje, amely erősíti és rugalmasítja a haj kapilláris rostjait, ezáltal erősíti a hajszálak belső és külső szerkezetét, amely újra egészséges, ragyogóan fényes, könnyen kifésülhető hajat eredményez.
 • UV filter: megakadályozza, hogy a káros UV sugarak károsítsák a haj külső és belső fehérje szerkezetét és maximális védelmet nyújt az egyéb káros környezeti hatásokkal szemben is, mint a szmog és a szabadgyökök.
 • Sheavaj: maximálisan táplálja, és kivételes hidratálást biztosít a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

 • PHI - Perfect Hair Id, azaz a „tökéletes haj egyénisége” mindenki számára.
  A hajápoló család minden hajtípus számára a maximális gondoskodást nyújtja. A különleges termékek nem tartalmaznak parabént és formaldehydet. Hosszas kutatómunka és teszteredmények biztosítják az ideális megoldást az egészséges, értékes összetevőkkel táplált, selymesen lágy és csillogóan fényes haj eléréséhez.


1 430 Ft

Törzsvásárlóknak: 1 359 Ft

 
 • Ingyenes parüm kiszállítás
 • Termékgarancia
 • Törzsvásárlói kedvezmény

További Phi Special Anti-dandruff termékek

Phi Special Anti-dandruff
Korpásodás elleni hajszesz 150 ml

1 620 Ft

Phi Special Anti-dandruff Korpásodás elleni hajszesz 150 ml HUF 1 620

További Subrina termékek