Ügyfélszolgálat

+36 20 779 19 24 / +36 1 696 0445

Subrina

Phi Volume Phi Volume Dúsító sampon női

250 ml (Volumen növelő sampon.)

A Subrina Phi Volume Dúsító sampon használatával még a tartás nélküli, vékonyszálú, élettelen haj is látványosan dúsabbá, kezelhetőbbé válik. Tejprotein tartalma visszaadja a haj természetes nedvességet és fényét.
A volumen növelés még eredményesebb a Subrina Phi Volume Dúsító kondicionáló együttes használatával.

Ki ne szeretne dúsabb, ellenállóbb hajtömeget és maximális tartást akár vékonyszálú haja számára? Most ez a Subrina Phi Volume termékvonallal egyszerűen elérhető. Megnöveli a haj rostjainak vastagságát anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Emellett rendkívüli fényhatást kölcsönöz neki.

Hatóanyagai:
  • Tejprotein: erősíti és megújítja a haj rostjait, javítja a haj szerkezetét.
  • Gyömbér: magnéziumot, foszfort, káliumot és vitaminokat tartalmaz, amelyek erősítik, rugalmasítják a hajat, a haj egészségessé és újra fényessé válik. A gyömbér segít megakadályozni a hajhullást és korpásodást, ami általában a vékonyszálú, gyenge hajra jobban jellemző.
  • Panthenol: intenzíven hidratálja a haj rostjait, megakadályozza a kiszáradást és maximális fényt, selymes tapintást, könnyű kifésülhetőséget kölcsönöz a hajnak.

  • PHI - Perfect Hair Id, azaz a „tökéletes haj egyénisége” mindenki számára.
    A hajápoló család minden hajtípus számára a maximális gondoskodást nyújtja. A különleges termékek nem tartalmaznak parabént és formaldehydet. Hosszas kutatómunka és teszteredmények biztosítják az ideális megoldást az egészséges, értékes összetevőkkel táplált, selymesen lágy és csillogóan fényes haj eléréséhez.


1 430 Ft

Törzsvásárlóknak: 1 359 Ft

 
  • Ingyenes parüm kiszállítás
  • Termékgarancia
  • Törzsvásárlói kedvezmény

Nem Rendelhető a termék

További Phi Volume termékek

Phi Volume
Szett

5 220 Ft

Phi Volume Szett HUF 5 220

Phi Volume
Dúsító kondicionáló 250 ml

1 430 Ft

Phi Volume Dúsító kondicionáló 250 ml HUF 1 430

További Subrina termékek